måndag 3 november 2008

Ingen Hallsbergtripp tack!

Hej super Pats! Resan hem gick bra, till och med mycket bra! O försökte inte äta på plastpåsar, slicka på alla fönster och peta i elkontakten :). Vad mysigt det var att åka på utflykt med henne, hon var på allert hela tiden och hade nästan svårt att fästa blicken eftersom det var så mycket nytt omkring henne.
Innan vi klev på tåget råkade hon och jag svänga in på Burger King och fick med oss lite färdkost, hon åt en hel cheeseburgare på nolltid! Min MrB var så gullig som hämtade oss vid stationen och på väg hem köpte vi kebabtallrik till middag, storebror hade ett bra middagsförslag och väntade hemma med en kurrande mage. Du nämnde popcorn och tandläkare, ja... popcorn låter onekligen nyttigare än kebab men ack så gott det var! Söndagen var däremot en nyttig dag så det jämnar väl ut sig:)
Visst var det acne-figuren jag ville ha med på bild men splashis duger gott! Att L har topmodellfasoner tvivlar jag inte på, hon ser väl det där rampljuset som lyser på henne.
Hallsberg lät vi bli utan vi tog routen hem direkt, man vet aldrig, man kanske möter någon på vift som låter som en kakadua eller en dansande GB-gubbe?! Sen finns det alltid en risk att man får sova utomhus istället för en gympasal, nej nej det var säkrast att åka till vår lugna stad!

0 ... so you do know how to write?: